Wednesday, 17 April 2013

Barcelona 2013

Assalamualaikum to all...Dah lama tak update blog kan. Sebulan 2-3 cerita je. Kalo saya cakap tak sempat mesti orang tak percayakan...tapi apa kan daya...Menjadi supermom tak lah sehebat yang disangka. Memang la nampak hebat semua kerja boleh siap. Tapi end of the day...saya melepek macam sayur. Letak kepala je terus berdengkur...huhuhu

Saya kecewa, pasal tak dapat trip ke Bali! Sangat-sangat! Nak jugak pergi. Saya memang dah lama teringin nak pegi Bali. Nampak gaya terpaksa la keluarkan duit sendiri untuk tip ni.

Bulan Mac macam-macam cerita ada. Saya kena attend training tapi terpaksa balik rumah sebab hubby dah nak collapse..demam punya pasal. Anak-anak dengan dia kat rumah. Habis jangkit satu rumah. Edrea, Elric...kesian diorang kena batuk & selsema.

Ok lah, tak nak citer perkara2 sedih lagi. Buat jiwa rasa negatif je. Saya nak share pasal destinasi Star Club Prudential tahun ni. Tak lain tak bukan...BARCELONA! Hola! 

Saya dah sampai ke Barcelona pada tahun 2004. Masa tu pun dah syok pegi apatah lagi sekaranag yang saya rasa lagi banyak benda yang menarik.  Bagi peminat bola sepak especially Barcelona FC, boleh pegi stadium dia..cantik & very exclusive.

So..sapa yang nak FREE trip to Barcelona this year? Jom join saya jadi ejen Prudential/ Prudential BSN Takaful. Bunyi perkataan ejen tu semua orang cuak kan. Macam Sales person je. Sebenarnya tak. Dengan Prudential anda bukan lah jurujual, tapi lebih kepada berkongsi dan memberi penyelesaian dalam hal berkaitan perancangan kewangan dan masa depan.

Dalam entry lain saya akan ceritakan apakah faedah-faedah & pakej menarik yang anda dapat apabila join bisnes prudential ni. Sekarang ni enjoy gambar2 terbaik Barcelona dulu. Ilham ni. Impikan. Tidur mimpikan Barcelona. Insyaallah Sampai hajat anda tu nanti. Saya sendiri sedang visualize (erk..tak jumpa perkataan terbaik dalam bm) saya jalan-jalan kat Catalunya with my family.

Ni antara attraction utama Barcelona Sagrada Familia's Church yang tak siap-siap. 

Park Guell. 
Tempat ni designed dengan batu & tiles yang unik, colorful, mixture of culture mode.

Sapa Barca fan ???? Tak mau datang sini ka?

Banyak lagi tempat-tempat yang menarik. Kalo naik sightseeing bus tour tu, ada 44 tempat yang dia stop. Memang puas hati. apalagi...sms la saya sekarang! :)