Saturday, 19 October 2013

Kostum kanak-kanak untuk di Sewa

Haa...sebelum citer pasal costume tu...citer nya pasal concert skolah Emily last week before raya tu. Tambah lagi koleksi Emily. Concert & graduation day sekolah Pintar ria,  kelas Emily 5 langsat buat dance performance lagu lemon tree. Sorry..tak boleh upload pulsk video.

Ni la koleksi terbaru Emily. 
Ready
Emily and friend fazirah
Edrea pun nak naik stage. Peace y'oll
Ok. Costume untuk di sewa. Salah satu nya yang ni lah. Simpan pun bukan nya boleh pakai bawak jalan2 kan. Lain-lain;
Skirt & blazer
Baju punjabi
Ni pun punjabi suit gak. Saiz kecik skit.
Sesuai untuk umur 3-4 tahun
Ni baju traditional Vietnam (seluar panjang). Mak yong dia belikan.
Ada dua saiz. 3-5yrs & 6-7yrs.
Boleh jugak di pakai as sam foo.
Ni dress masa jadi flower girl ari tu.
Suka cutting dia. Ala2 korean dress.
Yang ni saya beli kat Bangkok last year.
Konon untuk birthday party Emily...tapi x jadi.
Baru sekali pakai masa wedding cousin last month.
Edrea yang pakai,  tp dari start sampai habis majlis tidur.


 Biasakan sekolah2 tadika/pre school ni suka belajsr role play. Salah satunya perayaan. Macam school Emily ada buat. So...kalo ada yang berminat nak sewa  boleh la email saya ke emily.elzahra@gmail.com. Harga sewa rm20 je sehari.  Security Deposit rm50. Kalo ada demand, next time boleh lah saya tambah koleksi. ..hihihi. Hari tu dah berkenan tengok cheong sam budak2.