Saturday, 24 January 2015

Tone Excel - Call Rate & Data Plan

Ramai yang bertanya...jimat ke kalau bertukar ke TE ni..caj mahal tak? Berapa rate call & sms.

Kat bawah ni summary apa yang anda boleh dapat dengan top up anda.





so...rasa-rasanya...mana lagi untung? Setakat jimat 2 3 ringgit...nak menabung pun tak sempat kan...baik lah kita ambik untung yang banyak ni.

Tak payah nak berkira sangat berapa sen kita kena bayar untuk call 1 minit/ 1 sms...buka minda kepada untung yang lebih banyak Tu. Saya nak tekan kan 2 point ni je dulu :

1) Credit percuma
contoh: top up rm30. Dapat free credit rm10 = rm40
tolak (-) internet 500mb rm17.10 = baki rm22.90
kalo ikut kiraan kat sini 500mb tu sebenarnya rm7.10 je...betul tak?
(Rm30-22.90=7.10). Itu je yg kita bayar untuk data plan.

2) Mata ganjaran (POINT)
Anda kumpul 120 Setiap bulan. Setahun dah ada 1440 points. 3 tahun anda dah ada 4320 points. Nah! Anda dah boleh melancong ke Hat yai, Krabi, Ho Chi Minh. FOR FREE! Anda guna prepaid lain bertahun-tahun selama ni..pernah dapat free holiday? Buat pilihan bijak ye.

So...nak fikir lagi? ambik phone skarang whatsapp/ sms saya 017 282 2646. Join Tone Excel sekarang. Modal serendah rm90 je. Anda dapat free sim kad, free credit rm30 & cash back 3%.

MARI MARI!!!!

No comments:

Post a Comment